Dru Yoga

Wat is Dru Yoga ?

Kom thuis in jezelf met deze zachte en zeer toegankelijke energetische vorm van yoga, die een krachtig en diepgaand effect kan hebben.

Na een kort meditatief aankomstmoment  starten we met een fijne activering om je lichaam op te warmen en opgebouwde spanningen los te laten.

Daarna volgt een EBR,  dit zijn opgebouwde series van bewegingen , die een een gunstig effect hebben op het hele lichaam, zowel op fysiek , geestelijk en mentaal vlak

Vervolgens komen we door middel van vloeiende sequenties en zacht opgebouwde asana’s  bij je innerlijke Dru of Stiltepoint.

Belangrijke focus ligt eveneens bij de wervelkolom en het  zacht houden van onze gewrichten.  Doel is om tijdens de beweging, zowel kracht als ontspanning en soepelheid te ontwikkelen. Ook  streven we naar een vloeiende combinatie van beweging en ademhaling.

Zo helpen  deze bewegingen je om spanningen en stress los te laten en zo innerlijke rust te ervaren.

Dru yoga wordt ook de Yoga van het hart genoemd omdat de houdingen  en sequenties er eveneens op gericht zijn om het hartcentrum te activeren , zodat gevoelens van blijheid , positiviteit en balans kunnen binnenstromen.